Home          Wat doen wij          Referenties          Certificaten          Contact      
       
    Onderhoud    
         
         
   

Onderhoud; uw gebouw in topconditie!

De basis van een gezonde VvE is een reservefonds dat in overeenstemming is met de onderhoudsbehoefte van het gebouw. Als onderlegger hiervoor stellen wij voor u een meerjarenonderhoudsplanning. Aan de hand van deze planning wordt inzichtelijk gemaakt wanneer in de tijd welke onderhoudsprojecten moeten worden uitgevoerd. Jaarlijks wordt het gebouw aan de onderhoudsplanning getoetst en een advies opgesteld welke werkzaamheden noodzakelijk zijn, uitgesteld kunnen worden of juist vervroegd moeten worden uitgevoerd.

De aanbesteding, uitvoering, begeleiding en oplevering van het planmatig onderhoud is bij ons in goede handen. Voorafgaand aan dit proces worden heldere afspraken gemaakt over de te volgen procedure. Voor de uitvoering van planmatig onderhoud werkt onze organisatie uitsluitend samen met professionele en gekwalificeerde partijen, die periodiek op een groot aantal criteria worden getoetst.

Planmatig onderhoud aan uw gebouw verdient een professionele aanpak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

 

 
   
           
   
           
De diensten van LCB Advies:
           
Directievoering Toezicht Inspecties Keuringen Politiekeurmerk Veilig Wonen Onderhoud
           
Directievoering Toezicht Inspecties Keuringen Politiekeurmerk Veilig Wonen Onderhoud
           
   
     
  UW PROJECT IS ONZE ZORG. ONAFHANKELIJK EN DESKUNDIG  
     
  (C) Copyright: LCB Advies - Alle rechten voorbehouden - Webdesign: Devaca - Creative support